KÄSINTEHTYÄ KERAMIIKKAA

Tyylikkäitä ja loppuun asti mietittyjä tuotteita joita on hyvä käyttää.

IDÄTYSRUUKUT

Idut ovat terveellistä herkkua! Siemenet ovat herkullisimmillaan idätettyinä ja lisäksi niiden kivennäisaineet sitoutuvat elimistöön paremmin. Näissä idätysruukuissa kasvatat tuoretta ruokaa ympäri vuoden – tyylikkäästi ja helposti – ilman valoa tai multaa.

Idätysruukku on omin käsin kaivetusta luonnonsavesta valmistettu idätysastia, jota siemenet rakastavat. Savi on hyvä materiaali idättämiseen koska se sitoo kosteutta ja hengittää. Halusinkin luoda kaivamalleni savelle tuotteen, jossa yhdistyvät maanläheisyys, paikalliset materiaalit ja kestävä kehitys. Ruukku on myös kaunis esine pöydällä pidettäväksi, eikä sitä tarvitse piilottaa kaappiin.

ASTIAT

Käyttöastiat on valmistettu korkeapolttoisesta kivitavarasavesta, elintarviketurvallisilla lasitteilla ja ne ovat astianpesukoneen kestäviä. Tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä sarjoissa, jolloin jokaisessa esineessä on oma uniikki kädenjälkensä. Astiat on valmistettu pääasiassa dreijaamalla.

Valmistan astioita myös tilauksesta. Olen valmistanut astiat mm. joensuulaiseen Ravintola Kieloon.

KOTI

Viihtyisä koti ja mielenkiintoiset yksityiskohdat tuovat arkeen estetiikkalähtöistä hyvinvointia. Haluan tarjota tyylikkäitä, vastuullisesti valmistettuja ja loppuun asti mietittyjä tuotteita joita on myös hyvä käyttää. Ajatuksella ja ammattitaidolla valmistetut tuotteet tuovat iloa pitkään, eikä ole halua ostaa kaukaa rahdattua ja luontoa kuormittavaa tusinatavaraa.

LUONNONSAVI

Käytän myös paikallisia materiaaleja kuten leivinuunin tuhkaa ja itse kaivamaani luonnonsavea töissäni, pääasiassa uniikeissa sisustustuotteissa. Käyttämäni savi on epäarvostettua joutomaata, jonka olen ottanut hyötykäyttöön. Paikallisten materiaalien käyttö luo yhteyttä omiin juuriin ja korostaa tuotteen alkuperää. Teollisesti tuotetun saven materiaalien alkuperää tai louhintatapoja voi olla myös vaikea selvittää.

Luonnonsavi on materiaalina usein haastavaa, mutta myös vaivannäön arvoista sillä tulokset ovat hyvin viehättäviä. Kun sinulla on paikallisesta savesta tehty esine, sinulla on käsissäsi myös pala Suomea.

KEKO -KAAKELIT

Monimuotoiset ja valon kanssa leikittelevät käsintehdyt keraamiset kaakelit. Toimivat parhaiten tehosteena sisustuksessa ja kaakelit voidaan latoa hyvin monella eri tavalla: riviin tai orgaaniseen muodostelmaan. Kaakelin koko on 200x75x15mm ja neliömetrille menekki on noin 100 kpl. Hinta 12€/kpl (sis. alv 24%) ja suuremmat erät tarjouksen mukaan. Laatat valmistetaan tilauksesta ja toimitusaika on noin 4vko/m2. Mukaan saa suunnitelman ladonnasta sekä asennusohjeet.

​Suunnittelu: Ville Lehvonen | Valmistus: Kerafiikka

TILAUSTYÖT

Valmistan tuotteita myös tilauksesta. Jos siis haluat vaikka uuden kodin sisustukseen sopivat astiat niin pyydä tarjous: [email protected] Tilaustuotteilla on yleensä 4-6 viikon toimitusaika. Voit ottaa yhteyttä myös jos haluat suuremman erän jotain verkkokaupassa olevaa tuotetta, muutoksia väriin tai kokoon, tai tilata varastosta loppuneita tuotteita.

Huomioithan että tuotteet on valmistettu käsityönä yksitellen, joten ulkonäössä esiintyy vaihtelevuutta.