Sysi -kulho

35,00 

Hiilenmusta japanilaistyylinen kulho. Sopii hyvin niin keitolle, puurolle kuin vaikka sipseille tai pähkinöillekin. Käsintehty dreijaamalla. Materiaalina musta posliini. Koko: halkaisija 14 cm, korkeus 8cm ja tilavuus 6 dl. Sisäpuolella elintarviketurvallinen kiiltävä lasite ja ulkopuolella lasittamaton saven pinta. Konepesun kestävä.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Hiilenmusta japanilaistyylinen kulho. Sopii hyvin niin keitolle, puurolle kuin vaikka sipseille tai pähkinöillekin. Käsintehty dreijaamalla. Materiaalina musta posliini. Koko: halkaisija 14 cm, korkeus 8cm ja tilavuus 6 dl. Sisäpuolella elintarviketurvallinen kiiltävä lasite ja ulkopuolella lasittamaton saven pinta. Konepesun kestävä. Saven alkuperämaa: Espanja

Tuotteen on valmistanut keraamikko ja muotoilija Henriikka leppänen studiollaan Joensuussa, Pohjois-Karjalassa. Tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä sarjoissa, jolloin jokaisessa esineessä on oma uniikki kädenjälkensä.

Toimituskulut lisätään tuotteiden hintaan. Hinnat Suomeen: paketit 6 € ja isommat tilaukset 10 €. Toimitamme paketit pääasiassa postin tai matkahuollon kautta. Toimitusaikamme Suomeen ovat 3-4 arkipäivää. Lisätietoja toimitusehdoissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sysi -kulho”