Pumppupullo

75,00 

Keraaminen pumppupullo. Valmistettu dreijaamalla korkeapolttoisesta kivitavarasavesta. Sisäpuolella kirkas elintarviketurvallinen lasite, ulkopuoli lasittamaton.

Poista

Keraaminen pumppupullo. Valmistettu dreijaamalla korkeapolttoisesta kivitavarasavesta. Sisäpuolella kirkas elintarviketurvallinen lasite, ulkopuoli lasittamaton. Pumppumekanismin materiaalit: musta osa metallia ja sisällä olevat putket muovia + luonnonkorkkitiiviste. Pumppuosat ovat elintarviketurvallisia ja BPA -vapaita. Sopii nestesaippualle, shampoolle, hoitoaineelle, vartalovoiteelle, käsidesille ym. Koko: korkeus 19 cm (ilman pumppuosaa 13 cm), leveys 11-12 cm, pohjarenkaan halkaisija 7cm, tilavuus 7 dl. Keraaminen pullo-osa on konepesun kestävä. Saven alkuperämaa: Saksa

Tuotteen on valmistanut keraamikko ja muotoilija Henriikka leppänen studiollaan Joensuussa, Pohjois-Karjalassa. Tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä sarjoissa, jolloin jokaisessa esineessä on oma uniikki kädenjälkensä.

Toimituskulut lisätään tuotteiden hintaan. Hinnat Suomeen: paketit 6 € ja isommat tilaukset 10 €. Toimitamme paketit pääasiassa postin tai matkahuollon kautta. Toimitusaikamme Suomeen ovat 3-4 arkipäivää. Lisätietoja toimitusehdoissa.

Paino 1 kg
väri

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pumppupullo”