Pumppupullo

(1 tuotearvio)

75,00 

Keraaminen pumppupullo. Valmistettu dreijaamalla korkeapolttoisesta kivitavarasavesta. Sisäpuolella kirkas elintarviketurvallinen lasite, ulkopuoli lasittamaton.

Poista

Keraaminen pumppupullo. Valmistettu dreijaamalla korkeapolttoisesta kivitavarasavesta. Sisäpuolella kirkas elintarviketurvallinen lasite, ulkopuoli lasittamaton. Pumppumekanismin materiaalit: musta osa metallia ja sisällä olevat putket muovia + luonnonkorkkitiiviste. Pumppuosat ovat elintarviketurvallisia ja BPA -vapaita. Sopii nestesaippualle, shampoolle, hoitoaineelle, vartalovoiteelle, käsidesille ym. Koko: korkeus 19 cm (ilman pumppuosaa 13 cm), leveys 11-12 cm, pohjarenkaan halkaisija 7cm, tilavuus 7 dl. Keraaminen pullo-osa on konepesun kestävä. Saven alkuperämaa: Saksa

Tuotteen on valmistanut keraamikko ja muotoilija Henriikka Leppänen studiollaan Joensuussa, Pohjois-Karjalassa. Tuotteet valmistetaan pienissä sarjoissa, jolloin jokaisessa esineessä on oma uniikki kädenjälkensä.

Huomioithan että tuotteet on valmistettu käsityönä yksitellen, joten ulkonäössä esiintyy vaihtelevuutta.

Toimituskulut lisätään tuotteiden hintaan. Toimituksen hinta suomeen on 6 €. Toimitamme paketit pääasiassa postin tai matkahuollon kautta. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Varastosta loppuneet tuotteet voidaan toimittaa jälkikäteen, jolloin toimitusaika on noin 2-4 viikkoa. Lisätietoja toimitusehdoissa.

Paino1 kg
väri

,

1 arvio tuotteelle Pumppupullo

  1. Elina H. (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihana!

Lisää arvio