Siirry suoraan sisältöön

Luonnonsavi | veistos | pallo

150,00 

Omin käsin kaivetusta luonnonsavesta valmistettu veistos. Sopii myös kuivakukka-asetelmiin. Savi on kaivettu Rääkkylästä. Päällä erilaisia tuhkalasitteita joihin on käytetty oman leivinuunin tuhkaa. Halkaisija 19 cm.

Varasto loppu

Uniikki luonnonsaviveistos, joka on valmistettu paikallisesta omin käsin kaivetusta savesta, Pohjois-Karjalan maaperästä. Savi on hyötykäyttöön otettua epäarvostettua joutomaata, joka antaa esineelle aivan erityistä luonnetta. Kun sinulla on paikallisesta savesta tehty esine, sinulla on käsissäsi myös pala Suomea.

Päällä erilaisia tuhkalasitteita joihin on käytetty oman leivinuunin tuhkaa. Halkaisija 19 cm. Savi on kaivettu Rääkkylästä.

Tuotteen on valmistanut keraamikko ja muotoilija Henriikka Leppänen studiollaan Joensuussa, Pohjois-Karjalassa. Tuotteet valmistetaan pienissä sarjoissa, jolloin jokaisessa esineessä on oma uniikki kädenjälkensä.

Toimituskulut lisätään tuotteiden hintaan. Toimituksen hinta suomeen on 6 €. Toimitamme paketit pääasiassa postin tai matkahuollon kautta. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Varastosta loppuneet tuotteet voidaan toimittaa jälkikäteen, jolloin toimitusaika on noin 2-4 viikkoa. Lisätietoja toimitusehdoissa.

Paino2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonsavi | veistos | pallo”