Siirry suoraan sisältöön

Koipi -kulho | matala

45,00 

Keraaminen, jalallinen, rouheapintainen kulho. Valmistettu korkeapolttoisesta kivitavarasavesta (kierrätyssavi) käsinrakentamalla. Lasittamaton, ei ole vedenpitävä. Sopii ruukuksi mehikasveille tai tarjoilukulhoksi pähkinöille. Korkeus 7 cm ja halkaisija 18 cm. Käsinpesu.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Keraaminen, jalallinen, rouheapintainen kulho. Valmistettu korkeapolttoisesta kivitavarasavesta (kierrätyssavi) käsinrakentamalla. Lasittamaton, ei ole vedenpitävä joten ei sovellu nestemäisille elintarvikkeille. Sopii ruukuksi mehikasveille tai tarjoilukulhoksi vaikka pähkinöille. Korkeus 7 cm ja halkaisija 18 cm. Käsinpesu. Saven alkuperämaa: Saksa

Tuotteen on valmistanut keraamikko ja muotoilija Henriikka leppänen studiollaan Joensuussa, Pohjois-Karjalassa. Tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä sarjoissa, jolloin jokaisessa esineessä on oma uniikki kädenjälkensä.

Toimituskulut lisätään tuotteiden hintaan. Hinnat Suomeen: paketit 6 € ja isommat tilaukset 10 €. Toimitamme paketit pääasiassa postin tai matkahuollon kautta. Toimitusaikamme Suomeen ovat 3-4 arkipäivää. Lisätietoja toimitusehdoissa.

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koipi -kulho | matala”